MADEROTERAPIJA – ubijalka celulita

Maderoterapija je masaža z lesenimi valjčki. Terapija z lesom ima starodavno poreklo v vzhodnih kulturah, kjer se leseni pripomočki uporabljajo pri izvajanju masaže. Je posebna tehnika kolumbijske masaže, namenjena odpravi celulita in preoblikovanju telesa. Z njo vplivamo na pospešitev cirkulacije in limfe v telesu.
Vplivamo na razbijanje celulita in izboljšamo videz kože.

Maderoterapija nam pomaga pri:

odpravi celulita
odpravi maščob
odpravi toksinov iz telesa
preoblikovanju telesa
oblikovanju in dvigovanju zadnjice
zmanjšanju obsega

Z intenzivnim masiranjem z valjčki razbijamo maščobne celice, ki so se prepletle v skupke, iz maščobnih celic se sprosti maščoba, zmanjšuje se pritisk na krvne in limfne tokove, ki postanejo bolj prehodni in s tem pospešimo izločanje iz telesa.
Posledica je povečan dotok kisika in hranljivih snovi, zaradi česar se videz tkiva izboljša. Osnovno dejstvo maderoterapije je stimulacija limfne drenaže, ki je prvi in osnovni korak pri odpravi celulita. Z vpivom na delovanje limfe poleg izboljšanega videza kože vplivamo tudi na razstrupljanje in sprostitev celega telesa, zmanjšuje se obseg, poveča se prekrvavitev, pospeši se metabolizem, kar vpliva na bolj lepšo kožo.

Za tretma MADEROTERAPIJE se je potrebno naročiti na 040 603 211 in si zagotoviti prosti termin. Čas izvajanja je odvisen od željnega učinka na posameznem delu telesa ( noge, zadnjica, trebuh, celotno telo).